Här hittar du info om vad som är på G och vad vi har gjort (fr o m mars 2013)


Julavslutning Linedance

Det var ett 20 tal dansare som kom och dansade de danser de lärt sig. Myskväll med julsmörgås de luxe :)

Julavslutning Zumba

En härlig terminsavslutning med alla barn! Allt från 3 år och uppåt vågade de äntra scenen! Dagen avslutades med Zumba för de vuxna.

Vinnaren av flest Zumba pass: Rosita Andersson!!!!

 

Rosa bandet / Mustaschkamp

Söndagen 26 november dansades det linedance till förmån för forskning. Vi var MÅNGA ett 40 tal dansare från Örebro, Mariestad, Karlstad, Grums, Rämmen & Kristinehamn. FANTASTISKT!!!

Så snygga!!!! Eva-Lena Cristina Lillemor

Halloween Zumba

Ett återkommande kul initiativ av Emma & Louise är den årliga Halloween Zumban.

Vinnare!

1:a pris till tjejen i mitten: Charlotte Brunzell som vi inte ens kände igen när hon kom!!!

2:a pris till Rosita Andersson som stod ut i denna varma dräkt!!!

3:e pris till Ida Karlsson enkelt & snyggt!

 

 

Jallabina på Kulturkalaset

Andra året i rad vi fick besök av Amina El Mallah och Lena Helt från Stockholm danceconnection. De presenterade sitt dansworkoutkoncept: Jallabina.

En dansworkout som passar även andra kulturer då det är österländskmusik.

Succè var ordet

 

Rosabandet GOLD edition

Detta året ville jag ge Goldisarna ett maraton, Zumba Gold är ju för alla, så det kändes bättre att "fitnessarna" isåfall fick anpassa sig ;)

Lika många deltagare kom till detta som ett vanligt Rosabandet maraton så jag är jättenöjd! Hade även sällskap av både Desirèe från Storfors och Banke så det var en härlig mix av låtar!

Vi hade besökare ända från Filipstad!!

 

Zumba Fitnesscruise Red Edition

Så var det dags för den årliga Zumbakryssningen!

Tyvärr var vi inte så stort gäng detta år, vi var fem:

Sofia Mitander, Therese Lönn, Malin Jonsson, Camilla Olsson och jag själv Camilla Zettergren.

Temat på lördagkvällen var RÖTT. På starlight-scenen presenterades alla de inbjudna instruktörerna som skulle köra sina pass under söndagen. Värmland presenterades av Linda Chebbi från Karlstad som gjorde jättebra ifrån sig med lite African style.

Zumba twinz: Tania och Alicia:

Från söndagen:

Det är absolut en upplevelse att åka på kryssningen, jag åkte för 6:e året i rad. För er som undrar vad det kostar:

Man bokar båtresan när den släpps, brukar vara i april. Då får man även via bokningsnumret chansen att boka passen tidigt, de populära tar slut DIREKT! I resan får man ett pass gratis de övriga kostar 100kr / st.

En hytt med fönster kostar runt 600:-/pers Frukost 80:-

Öppningspasset på starlightscenen på lördagkvällen kostar inget. Söndagen fyller du med hur mycket du orkar, 4 pass kanske? Då har du ett gratis och betalar 300:- totalt för all träning! Mat då? Man behöver dit/hem/på båten mellan 3-500:- till det. Resan: delar man i bil, kostar det ett par hundra inkl P-avgift. Så max 2000 totalt kostar det. Och utgifterna blir ju spridda då man bokar själva resan och passen innan sommaren.

Så till nästa år: HÄNG PÅ!

Kristinehamns gatufestival

En jättefin höstdag då föreningslivet fick en chans att visa upp sig, vi hade bord i ett tält tillsammans med många andra: simsällskapet, PRO, Bluesföreningen bl a.

Vi visade upp Strong by Zumba, Zumba fitness, Jallabina och Linedance. Några vågade sig på att testa.

Från Karlskoga kom Verinica och Katarina och från Karlstad Linda, för att hjälpa Banke.

"Prova på dag" inför kursstarten

Denna söndag hade vi en öppen "prova på dag" utan föranmälan, det droppade in enhel del barn som vi dansade med.

I pauserna mellan de olika demo bjöd vi på lite nyttig fika.

Eftermiddagen fortsatte med Linedance och senare alla de olika typer av Zumba vi erbjuder. Lyckad dag med några nya medlemmar!

Heartlinedance i Ransäter

Vi var ett litet gäng som åkte till Ransäter för 3 dagar fyllda av dans. Maria, Camilla, Camilla, Astrid & Ronja.

Workshops redan på fredagen. Det vi efter helgen tar med oss är 3 av danserna som lärdes ut och kommer lanseras i höst på kurserna.

Lördagkvällen bjöd på en resa till Las Vegas i en av logarna, där det var glitter och glamour. Ronja vann ett pris för en av de med bästa Las Vegas temat.

Lite bus i Norralogen utav Double-Troubles ordförande: Lillemor Trell och 2 av instruktörerna för helgen: Marina & Bisse.

Detta är helt klart värt att åka på! Nästa år hänger ni väl med?

3 dagars intensivkurs

Mån-ons höll Astrid och Ellen en intensivkurs i Linedance för unga från 10 år. 8 st dansare kom och hann under de dagarna lära sig en hel del!

Till ex att Linedance inte är "boots o hatt" ;)

Linedance i Visnums-Kil

Idag var vi 4 linedanceare som var på sommarfesten i Visnums-Kils hembygdsgård och dansade i gassande solsken!

Vi fick även förmånen att dansa till livemusik och med ett gäng danssugna tjejer som ville prova på!

 

Dansutflykt Maria & Camilla

Maria och jag på utflykt: en fredagkväll drog vi till Örebro där vi bokat in oss på en dansworkshop med Tobias Bader och Sigrid Berntson från Lets Dance.

Minst ett 20 tal var vi i en liten varm lokal!

Svettigt värre när vi i ett rasande tempo drillades i Paso Double Cha cha och Jive under 2 timmar, här var det sekunder för vattenpaus! Vi dansade först rutinerna som linedance dvs sjäölva, men sen blev det pardans! Wow! Detta hoppas vi få göra igen!

Sommardans i Hembygdsgården

Traditionsenliga sommardansen blev välbesökt trots att den krockade med Double Troubles dans. Några långresenärer kom även till oss, Stockholm som längst!

 

Bilträffen Björneborg

Nog nästan 10 år sen vi hade uppvisning där, så det var kul att vi fått förfrågan. Vi köörde uppvisning samt Maria körde lite "prova på" och dansgolvet var fullt!

Idrottsskolan fick dansa

En vecka fick KFUMs årliga idrottsskola besök av Astrid och Elina som lärde ut Linedance, jättelyckat verkligen och stort tack till dem som offrade av sitt sommarlov!

Jumpstart på KPS

Banke var värd fören sk jumpstart utbildning:

under 2 dagar blir man då instruktör i både basic Zumba samt Zumbakids. Ingen av våra instruktörer deltog, men från alla håll o kanter i Sverige kom folk. Längst denna gång var Göteborg.

Zes Izabela Kin Janda var utbildare och på lördagen bjöd hon även på en härlig masterklass i Zumba.

Blivande kidsinstruktörer:

Vike bondemarknad

Jätteroligt att vi fick förmånen att vara en del av programmet på populära Vike bondemarknad som traditionsenligt hålls sista helgen i maj. 2 uppvisningar hann vi med i det härliga varma vårvädret, på grus i uppförsbacke, men det stoppar inte Linedancare!!!

Terminsavslutning Linedance

Linedansarna är inte så många, och det blir trevligt med alla grupper i lokalen flr avslutning. Danserna varvas, vi fikar och tackar instruktörerna för terminen.

Denna gång tackade Erland för sig helt och hållet, lägger instruktörandet på hyllan. Men man ska nog aldrig säga aldrig....efter att fått pausat kan man få ny energi sen om det tar månader eller år vet man inte.

Hans "tanter" kommer sakna honom och de trevliga fikastunder de haft.

Terminsavslutning på KCC

Vi fortsätter att växa och hade nu bokat avslutning för alla barn på Kristinehamns folketshus. Barnen fick stå på scenen, sånt är alltid extra spännande! Det var en jättelyckad eftermiddag och vi passade såklart på att visa hela vårt kursutbud från Linedance till Strong by Zumba.