Här hittar du info om vad som är på G och vad vi har gjort (fr o m mars 2013)


Wine & Dine Zumba

Ett första Wine & Dine event! 

Vi startade på restaurang La Cucina med att mysa och äta en 2 rätters meny. Därefter gick vi till danslokalen, den ligger ju cenntralt nära så det funkade fint. Skönt att ladda med lite frisk luft innan passet. Som alltid bara damer & Banke så det funkar ju fint trots vi inte har något omklädningsrum mera än en liten "dusch-hörna" ;)

 

Detta ska absolut göras om, i mörka vintern kan vi nog behöva liva upp oss. Men vi var ändå ett gäng på 17 personer!

 

V.I.P shopping på Jon & Jonna

Vi hade en supermysig mys & mingelkväll med shopping på Jon & Jonnabutiken. Mycket uppskattat, våra medlemmar har rabatt och för de som "mannekängade" sina plagg blev det extra rabatt avdragen i kassan :)

Terminsavslutning & Zumba med Wallace

Denna gång var ett litet specialevent med Wallace inbjuden efter barnens traditionsenliga uppvisning! Superkul dag, MASSOR av folk!!!

1 maj

Detta år hade de glömt boka oss....MEN vi hann få ihop ett gäng och kunde vara del i programmet som vanligt!

 

Julavslutning

Avslutning för alla barngrupper och för Linedancegrupperna.

Mustaschkamp Linedance

Riktigt lyckat event på KPS med hjälp av inhyrd DJ!

 

HalloweenZumba

Emma & Louises tradition som alltid lyckat och mycke folk!

Barnens Halloween

Återigen succè för Bankes Halloweendisco för de minsta!

Kulturkalaset Brasilian

Besök av fotbollsspelaren som lämnade proffskarriären för Zumba:

Wallace Da Silva från Brasilien/Gävle! Underbar masterklass!

Kulturkalaset African

Med afrikanska rytmer fick vi besök av Kenyanske Karlstadbon Linda Chebbi! Fullt hus!

Gatufestivalen 

Dagen började verkligen inget vidare, SPÖREGN och vi var några frusna själar som skulle montera upp vårt tält. Men det gick, fint blev det och vädret blev bättre. Vi hade uppvisning av både barn och vuxna. Mycket lyckat för föreningen!

Bröllopsvals

Med en vecka kvar till bröllopet kom Ida & Filip på att de minsann behövde få lite valsträning. Camilla körde grunder i två kvällar och de klarade det galant!

Zumba på gräset

Det härliga vädret som höll i sig hela sommaren gav oss tillfälle att Zumba ute i det fria! Mitt emot Maria på drevsta! Perfekt!

 

Zumba på torget

I gassande sol och 35 grader var vi ett gäng som Zumbade på Södra torget!

10 års Jubileum

Vi firade 10 år som föreningen Get In Line med en heldag på KCC. Det var aktivitet på båda våningarna i form av Jam session för Zumbainstruktörer, Bachata/salsa, Linedance och Zumbamaraton. Våra gäster kom som längst från Stugun i Jämtland.

Terminsavslutning KCC

Vårterminsavslutning för alla barngrupper på KCC.

Zumba "prova på" med Varnumshälsan

Varnumshälsans personal hade "friskvårdsdag" och en av de hemliga aktiviteterna var Zumba! Ett glatt och kämpande gäng, som efteråt drog vidare på spa på badhuset! Välbehövligt!

Traditionellt 1 maj firande

För oss har det blivit tradition att vara en del av underhållningen på Socialdemokraternas tal på första maj. Vill dock understryka att deras politiska åsikt inte nödvändigtvis är föreningens och vi som deltar. Vi tycker det är ett roligt tillfälle att få visa upp föreningen.

Dans på stan

Kristinehamns centrumförening vill satsa på ett levande centrum och ha någon aktivitet på lördagarna. Vi fick äran denna lördag att dansa framför Jon & Jonna butiken. Kunde bjuda på både Linedance & Zumba i strålande sol!