Höstterminen 2019 start V 35

                                    

Alla tider ligger nu på fliken priser/schema!

NYHETER: Jazz/Modern dans fr 11 år.  Showdans fr 9 år.

Zumba Kids från 3 år:

Hos oss hittar ni populära Zumba® Kids + JR! Zumba ® Kids är det ultimata dance-fitness festen för unga Zumba® fans i åldrarna 3-12 år, där de kan rocka loss med vänner! Detta program har åldersanpassad musik och rörelser. Det handlar om att känna sig ...orädd på dansgolvet, att det är okej att bara vara dig själv och dansa som om ingen tittar på!

 

 

Jazzmodern är en stil som utvecklats från jazzdansen. Stilen är både fartfylld och lugn. Den utövas till en stor variation av musik och fokuset på våra klasser ligger på att du ska ha kul! Vi kommer jobba med alltifrån golvövningar till att sträcka sig så högt man kan. Nivå: NYBÖRJARE från 11 år. Ledare Moa Wallin Karlsson & Moa Lidman fd elever
på Widelius Dansstudio.
 

SHOWDANS – är en rolig och fartfylld dansstil som har sin grund i jazzdansen som fokuserar på uttryck och scenframträdande. Precis som jazzdans innehåller showdans mycket dynamik och smidighet men showdansen syftar alla övningar till att befinna sig på en scen. Musiken är blandad, traditionell musikalmusik kan blandas med såväl rock som modern pop. I Showdans tränar man styrka, koordination, rytm och kondition precis som i traditionell jazz.